Kontakt webmaster@saxylle.se

Så inreder mysigt och trendigt

Vardagsrummet är det viktigaste rummet i hela hemmet. Att ha en mysig fåtölj att krypa upp i efter en lång arbetsdag är väldigt härligt. Vardagsrummet är ett rum som du ska lägga tid och energi på att få till en bra inredning som är både mysig och tilltalande i.

Vardagsrummet är platsen i hemmet där du kopplar av, umgås med vänner och familj samt blir underhållen av en film eller en bra bok i favoritfåtöljen. Att då ha ett mysigt vardagsrum som är trendigt är trevligt. Att satsa på snygga och klassiska fåtöljer från Svenska Hem är en mycket bra idé om du vill ha möbler som håller övertid. När du investerar i riktigt bra möbler som har en stilren design kan du ha dem i många år framöver och ändå ha ett trendigt vardagsrum. Både soffan och fåtöljer är väldigt viktiga möbler och de ska vara bekväma men samtidigt snygga och tilltalande. Addera gärna dekorativa kuddar och plädar till möblerna. Tänk på att det är en fördel om möblerna matchar väggfärgen eller annan inredning i rummet för att få en bra helhet.

Satsa på inredningsdetaljerna

Det viktiga när du ska inreda ditt vardagsrum är att miljön och atmosfären ska ge en känsla av rofylldhet. Det ska vara ett rum där du kan hitta lugn och samtidigt samla energi. För att få en mysig inredning ska du satsa på bra inredningsdetaljer, det är dem som kommer göra hela skillnaden. Satsa på att göra fina stilleben med olika detaljer, sätt upp tavlor som går i samma stil som inredningen och satsa på fina textilier som lyfter helheten. Att plocka in växter till inredningen är också en bra idé om du vill ha ett mer ombonat vardagsrum. Att arbeta lager på lager speciellt i soffan höjer mysfaktorn. Att satsa på riktiga designklassiker är också en bra idé om du vill ha en trendig inredning men som samtidigt håller år ut och år in.