Kontakt webmaster@saxylle.se

Inred med årets hetaste trender

Inredningstrender kommer varje år och är utmärkta tips på hur du ska tänka för att inreda din drömbostad. Du ska alltid gå efter din egna personliga stil men att låta sig influeras av trenderna kan vara bra tips och ge dig inspiration på hur du ska inreda. Här berättar vi mer om årets hetaste trender!

Några av de trender som är inne i år är bland annat att 70-talet har kommit tillbaka. Vi ska inreda med ljusa och stilrena färger och även medelhavet har fått komma in i våra hem. I vardagsrummet ska du inreda med läckra möbler som skapar harmoni. Ett hett tips är att köpa soffa online tillsammans med snygga kuddar och plädar som får vara rummets mittpunkt.

Trend 1 – Medelhavsstilen

Living,Room,With,Couch,And,Mockup,Pictures.,Clipping,Path,For”– Jag tilltalas av den här medelhavsstilen. Dels gillar jag fortsatt saker med historia, men det finns också något nästan syndigt härligt med den här tjocka keramiken.” Så här säger inredningsexperten Stefan Nilsson om årets medelhavstrend.

Det ska vara blåa färger med mycket grönska och det ska känna hemtrevligt. Glöm inte keramikvaser och stora tallrikar som för tankarna till en grekisk taverna.

Trend 2 – 70-talet

70-talet har kommit tillbaka med sina rostiga varma färger och fluffiga mattor. Varför inte inreda med rundade fåtöljer och träslaget furu? Spana in familjens gamla fotoalbum och ta inspiration av inredningen på bilderna.

Trend 3 – Skandinaviskt

Inred med skandinavisk och minimalistisk design där enkla rena linjer får vara framträdande. Skapa kontraster med ljusa och mörka material och håll inredningen avskalad. Beige, brunt och grått är färgerna du ska använda dig av för at få till den äkta skandinaviska känslan.