Kontakt webmaster@saxylle.se

Anlita en städfirma vid flytt

Är du på gång att flytta och vill slippa tänka på flyttstädningen? Låt då en kvalificerad städfirma göra jobbet åt dig. Läs mer om det nedan!

Att städa i samband med flytt är inte bara tidskrävande; det tar dessutom en hel del energi som istället kan användas till annat. En flytt innebär att du har fullt upp med att förflytta ditt bohag från punkt A till B, men också att anpassa dig mentalt till den nya miljön. Lägg därtill allt administrativt arbete som flytten innebär, så blir det definitivt fullt i kalendern. Av den anledningen är det skönt att lämna över flyttstädningen till någon annan, som dessutom kan utföra uppdraget på korrekt sätt.

Städning med krav på noggrannhet

En flyttstädning är nämligen inte ett enkelt tillfixande av bostaden som vid en vanlig veckostädning. Här krävs det en ordentlig rengöring av samtliga ytor för att städningen ska kunna anses vara godkänd. Att göra om städningen för att den inte var tillräckligt grundligt utförd är ingenting du vill vara med om. Lösningen på detta huvudbry är dock enkel: gå in på www.losningar.se och boka din flyttstädning. Här får du alltid professionell hjälp med allt som har med städning att göra och kan helt ägna dig åt andra göromål.

Därför ska du anlita kunniga städare

Varför är det då smart att ta in proffs att sköta flyttstädningen? Förutom att det ger dig mer tid över åt annat kan du känna dig säker på att städningen utförs enligt konstens alla regler. Du behöver med andra ord inte vara rädd för klagomål över en undermåligt slutstädad bostad. Dessutom lämnas en garanti mot eventuella klagomål som har med städningen att göra, så du har mycket att vinna på att boka din flyttstädning hos losningar.se. De följer ett mycket noggrant program med punkter som ingår i flyttstädningen vilket bland annat innefattar rengöring av vitvaror, badkar & dusch, tvättställ, tvättmaskin, golv och mycket mer.

Att tänka på

Det är inte fel att använda sig av en checklista vid en flytt. Viktigt att komma ihåg i samband med flytten är att inte lämna kvar möbler, om detta inte överenskommits med nästa hyresgäst eller ägare. Dessutom ska du låta vitvarorna vara kvar i bostaden. Tänk också på att åtgärda eventuella hål efter hyllor och annat som varit monterade på väggarna.