Kontakt webmaster@saxylle.se

Så inreder du tvättstugan optimalt

Att ta reda på den där stora tvätthögen är inte alltid tilltalande. Motivationen sänks ytterligare om tvättstugan är oorganiserad som bara leder till ett stort tvättkaos. Men om du satsar på funktion och att göra inredningen trivsam kan det faktiskt bli en trevlig stund i tvättstugan.

Alla olika bestyr i tvättstugan som att sätta igång en tvätt, hänga tvätt och sedan vika allt tar både tid och plats. Att inte ha utrymme för allt är frustrerande och tär på humöret. När tvättstugan inte är inredd på ett bra sätt kan det lätt bli kaotiskt. För att göra allt lite enklare är en tvättbänk från Cylinda ett mycket bra hjälpmedel. Tvättbänken underlättar nämligen allt jobb med tvätten, det blir både smidigt och lätt. Att ha en bred tvättbänk som erbjuder en stor arbetsyta är guld värt, speciellt om det är många personer i hushållet. Det finns lite olika sorters tvättbänkar. Några har extra förvaringsmöjligheter, ett låsbart skåp och öppen eller stängd förvaring. Tvättskåpen är inte bara funktionella utan även tilltalande till utseendet. Det som verkligen talar för en tvättbänk är att den är ytoptimerad vilket gör att du kan ha en bra arbetsyta där både vikning och sortering får plats men även tillgång till en ho för rengöring.

Inred tvättstugan med stil

Tvättstugor som har förvaringsmöjligheter, en väl tilltagen arbetsyta och andra funktionella lösningar är en dröm. Men bara för att det är funktionellt behöver det inte vara fult. Att inreda tvättstugan som vilket annat rum som helst i bostaden gör att du kommer trivas bättre när du står där inne. Det finns många fantasifulla lösningar som kan göra stor skillnad.

Satsa på bra förvaring

För att få rum med all typ av klädvård i tvättstugan är det värt att satsa på bra förvaringsmöjligheter. Beroende på hur tvättstugan ser ut kan det vara bra med både stängd och öppen förvaring, för när var sak har en egen plats minskas risken för oreda.