Kontakt webmaster@saxylle.se

Mer familjetid med städhjälp

För många familjer är det svårt att få ihop livspusslet. En god lösning är då att anlita städhjälp för att få mer tid för familj, glädje och rekreation.

Det finns många fördelar med att anlita städhjälp som barnfamilj. Som föräldrar kommer ni få mer tid till era barn, hinna hjälpa dem med läxorna, skjutsa dem till olika aktiviteter, laga och äta god mat och bara vara. Det är i vardagen som själva livet sker, där familjen skapar minnen och stärker sammanhållningen. Stress och städning tar tid och minskar er kreativitet. Anlita Familjetid som städfirma i Södra Skåne och ni får helt enkelt mer tid tillsammans som familj.

Mer familjetid

Genom att anlita städhjälp kommer ni få mer tid till ett riktigt bra familjeliv. Du väljer om du ska ha städhjälp en gång i veckan, varannan vecka, en gång i månaden eller någon gång emellanåt. Tänk att få komma hem till ett välstädat hem. Sätta dig vid middagsbordet och bara njuta, utan att ha behövt dammsugit vardagsrummet innan maten. Inte behöva äta med vetskapen om att du sedan måste rengöra badrummet eller hallen. Städhjälp ger mer tid till:

  • Läxläsning
  • Laga god och näringsrik mat
  • Spela spel
  • Umgås
  • Skapa härliga minnen

Helt enkelt få mer tid till varandra och viktiga saker.

Fixa vardagspusslet

De flesta föräldrar gör idag karriär eller jobbar mellan 70-100 procent. Det är roligt och viktigt att jobba, samtidigt som du som förälder också behöver kunna ge mycket tid och kraft till dina barn. Småbarnsåldern har både sin charm och sina utmaningar, liksom tonårstiden har sina möjligheter, roliga upptåg och problem. Det kan vara riktigt svårt och jobbigt att få ihop hela vardagspusslet som förälder. Ett vardagsliv som ska fungera med att både hämta småbarnen på fritids och skjutsa truliga tonåringar till olika aktiviteter. För att ha en skön gemenskap som familj, skapa minnen och växa som individer behöver ni tid. Det går åt så mycket tid till att bara ta sig till och från jobb, skola och fritids. Städa, handla och laga mat. Ni ska hälsa på släktingar, vänner, träna och även försöka göra roliga saker själva. För att lyckas är det riktigt smart att anlita städhjälp. Ta bort ett delmoment i livspusslet som bara tar kraft och onödig tid.

Rutavdrag och andra ekonomiska fördelar

När ni anlitar städhjälp gör ni naturligtvis rutavdrag och sparar tusenlappar. Förutom rutavdrag, så finns det faktiskt också andra ekonomiska fördelar med att anlita städhjälp. Du kommer helt enkelt att arbeta bättre på ditt jobb. Ditt lönejobb där du tjänar pengar. Ju mer du arbetar, desto högre lön får du i slutändan.

Du kan också anlita städhjälp för att kunna bygga upp ett företag vid sidan om. Planera ekonomin långsiktigt och skapa en extra inkomstkälla. Det är många som skulle vilja ha eget företag, men känner inte att tiden räcker till. Särskilt inte om de också har barn. Att anlita ett städföretag för att städa åt er medan ni bygger upp en sidoinkomst är en investering som kommer att betala sig själv.