Kontakt webmaster@saxylle.se

Så får du mer tid till att sy

Att prioritera din hobby är viktigt för hälsan. Om du älskar att sy kommer det ge dig energi om du får göra det med jämna mellanrum. Försök att frigöra tid i vardagen om du vill sy mer.

Tid är hårdvaluta i dagens samhälle och det är många som inte får den att räcka till. Att få ihop vardagspusslet och få tid över till att sy kan vara knepigt. Om du vill ha mer tid till att sy kan det vara en bra idé att försöka pussla om i vardagen. Att delegera och överlåta praktiska saker som städning till en extern part kan vara en sak som ger mer tid. Det finns en städfirma i Linköping och Norrköping som du kan anlita för att få ett rent hem utan att behöva lägga ner tid själv. För att städa behöver alla göra men du behöver definitivt inte göra det själv.

Mer tid att ägna åt att sy

När du anlitar en städfirma kommer du hem till ett städat hem och kan du kan sätta dig vid symaskinen och sy istället för att städa. Om du önskar kan du anlita städfirman för att städa runt symaskinen och hålla små tygrester borta från golvet. När du får mer tid till din hobby kanske du kan utveckla dig och bli bättre eller lära dig sy något helt nytt.

Värna om din fritid

Det är viktigt att du prioriterar din hobby om du stressar mycket. Du gör dig själv en otjänst om du inte gör sådant som du tycker är roligt och som du mår bra av. För att du ska ha energi att orka med vardagslivet är det viktigt att prioritera återhämtning. Ett effektivt sätt att återhämta dig och fylla på energidepåerna är att göra något som du tycker är roligt och som är kravlöst. Om du lever i en relation är det viktigt att båda får tid till att utöva en hobby. Ingen är viktigare än den andra, att båda får tid är lika viktigt. Tänk på att det går att sätta dig själv främst utan att trampa på andra. Det är inte själviskt att prioritera dig själv och dina behov.